Redken Brews е супер професионална грижа за коса, брада и кожа

Професионалната грижа за коса, брада и кожа не изисква никакви задълбочени познания, а добре отработена рутина и правилните продукти. Както се досещате, последните са от, меко казано, изключителна важност – все пак искаме да постигнем отличен външен вид, който издава възпитание, помага да ни възприемат като сериозни хора и отваря не една и две врати. Освен здравословни, клинично изпитани и препоръчани от приятели продукти, обичаме и комбинирани решения, които спестяват време всеки път, когато сме в банята.

Обичаме и традиционни марки с дългогодишна история зад гърба си, на които няма как да не се доверите. Като нюйоркската супер компания Redken и нейните модерни и иновативни професионални продукти, които се усъвършенстват вече повече от 50 години. Създадената през 1960 година от актрисата Paula Kent и фризьорa  Jerry Redding американска компания е позната на публиката покрай дългогодишното партньорство със световните модни седмици и налагането на нови тенденции и цветове в прическите по света, а отскоро и у нас.

След успеха си във фризьорските салони в над 50 държави и разработването на една от първите линии за грижа за мъже още през 1967, Redken влиза в България именно със своята мъжка серия Redken Brews създадени в Ню Йорк и вдъхновени от пивоварите и бръснарите в Бруклин продукти за коса, брада и лице. Продуктите съдържат формули, обогатени с малц, а в резултат на това измиват, стилизират и се грижат за кожата и косъма, независимо дали се бръснете или не. Селектираме шест продукта, които имат място във всяка мъжка баня и моментално влизат в ударна употреба:

Ако искате само един универсален продукт под душа, то нека това бъде точно този 3-в-1 шампоан, балсам и душ гел за всички типове коса и кожа. Не за другo, а защото предоставя всички решения в една бутилка от рециклирана пластмаса (каквито са всичко в серията Redken Brews) – почиства и подхранва косата, едновременно с което хидратира и омекотява кожата. Иначе казано, повече свежест от глава до пети.

Восъчната помада за коса фиксира леко и придава бляскав завършек на прически със скъсени дължини като любимия помпадур, за който сме писали и преди. Формулата е на водна основа, така че можете да фиксирате и при промяна на формата.

Добрият стар гел за коса се завръща и не позволявайте на никой да ви убеждава в обратното. Екстремният вариант на Redken е идеален за онези тежкарски и пригладени назад бляскави прически с максимална фиксация, които изискват строг формален костюм и предвещават сериозно парти.

Най-добрият крем за бръснене е този, който хидратира кожата, докато вие си вършите работата със самобръсначката. Кремът за бръснене на Redken – да помага за по-гладко и удобно бръснене дори при чувствителната кожа. Със сигурност? Да, тестван е дерматологично.

Добрата грижа за лицевото окосмяване и кожата под него стартира с подходящо олио, което омекотява и се грижи за брадата и мустаците, хидратира лицето и е подходящо за всички типове кожа. А, да, за малко да забравим – формулата е от 99% естествено добити съставки.

Имате нужа от бързо прикриване на бялата коса? Color Camo е боя за коса за мъже, коятообещава незабавни резултати за пет минути. Шесте естествени нюанса в двете продуктови семейства (пепел и натурално) имат нужда от пет минути време на действие за прикриване на сивите коси и десетина за по-дълбоки, тъмни резултати. Добрите новини са плавното израстване без видима разлика в корените. Color Camo е във фризьорските салони, които предлагат Redken Brews.

Повече информация за Redken Brews има тук. Мъжките продукти на Redken са в партньорските фризьорски салони. Материалът излиза с подкрепата на Redken България.