Нови илюстрации за колекцията от поп-ъп събитието на КО-ОП

@ Александра Георгиева

Последните дни на август са време за задължителна меланхолия и планиране на най-важното за есента. Няма да сгрешите обаче и ако намерите време за пазар на млади БГ автори и техните илюстрации, които заслужават място в колекцията с умно, красиво и съвсем достъпно съвременно изкуство.

Hold On @ Виктория Николова

Най-новото споделено пространство за работа и изложби в парка Заимов организира небрежна експозиция на рисунки, графики и илюстрации на млади местни автори с разнообразен опит, стил и техника. Първото от обещаната серия поп-ъп събития на КО-ОП го раздава демократично, оставяйки всеки един от поканените да участват артисти да курира сам своята площ и да получи възможност да се запознае с колекционери и всички заинтересовани, както и да продаде работите си на достъпна цена.   

@ Алина Папазова

Освен познати имена като сестрите Борислава и Михаела Караджови, в поп-ъп базара на илюстрации се включват и други популярни графици като Драго PXRN, Мирослав Живков – Джингиби, Александра Георгиева, Виктория Николова, Алина Папазова (три дами, които помним от последното събитие на Urbanites Sofia преди няколко месеца), Александра Николова и дебютантката Даниела Янкова.

Славейкови @ Александра Николова

Има и гост от Португалия – Marta Saraiva, която е участвала в няколко международни и няколко местни изложби в Лисабон, включително и една самостоятелна.

Knock Knock @ Marta Saraiva

Поп-ъп събитието с илюстрации е на 27, 28 и 29 август в КО-ОП на бул. Янко Съкъзов 17 (до Спутник). Повече информация има тук.