Обикаляме Пулия с Fiat 500 Jolly Icon-e на Hertz и Garage Italia

Италианското подразделение на Hertz и една от готините компании на Lapo Elkann са се погрижили да усетим вкуса на долче вита по време на следващата ни екскурзия до Адриатическото крайбрежие.

Компанията за коли под наем и баровското студио за персонализирани и тунинговани автомобили Garage Italia предлагат сексапилния лимитиран Fiat 500 Jolly Icon-e, наричан с гальовното Spiaggina (плажна кола на италиански) на всеки, който иска да обиколи любими и нови места на Ботуша в компанията на електрическо кабрио – потомък на една легенда.

Най-новият автомобил в специалната Selezione Italia категория на Hertz с други красавици под наем като Maserati Ghibli, Abarth 124 и Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio e предвиден специално за летни обиколки на италианското крайбрежие и най-фотогеничните места от филмите на Federico Fellini и Luchino Visconti. Електрическият кабриолет без врати на Garage Italia е с типичен ретро силует, гуми от винтидж линията на Michelin, дигитално табло и ръчно плетени седалки от нещо, наречено естествено въже.

Може да го наемете с синьо, жълто и в италианския трикольор, ако държите съвсем да ви харесат местните докато играете ролята на богат чужденец с китна яхта в близката марина.

Fiat 500 Jolly Spiaggina Icon-e на Garage Italia се наемат онлайн тук.