Home оf Classics на Аdidas е само бели кецове

Adidas провокира нaтрапчивата редакционна мания за бели кецове с още една нова колекция, която ще допадне на всички пуристи (в пряк и преносен смисъл). Home of Classics ­­­­­­­­­­­­си отговаря буквално на името със селекция от десет легендарни и мигновено разпознаваеми силуета, издържани изцяло в бяла кожа и бледожълта гумена подметка.

Кожената бяла серия включва както натоварени с история спортни класики като Superstar, Torsion Comp, Nizza Hi RF, Continental 80, A.R. Trainer, Stan Smith и Rivalry, така и нови съвременни попълнения на Аdidas Originals като Supercourt, S.C. Premiere и Supercourt RX.

Всяка една от споменатите стари и нови класики отдавна е излязла от първоначалното си предназначение за доминация на спортната площадка и се е превърнала в градска и попкултурна легенда. Съвсем разумно, този път дизайнерите на Adidas не предлагат нищо радикално освен лек оптичен тунинг, дребни адаптации, първокачествена бяла кожа и ясната идея, че ще издържат теста на времето още много десетилетия.

A.R. Trainer, 200 лева
Continental 80, 200 лева
Nizza RF, 200 лева
Rivalry, 200 лева
SC Premiere, 240 лева
Stan Smith, 300 лева
Supercourt RX, 280 лева
Supercourt, 200 лева
Superstar 80s, 300 лева
Torsion Comp, 200 лева

Home of Classics е онлайн и в Adidas Originals (Mall of Sofia).