СЕЛЕКЦИЯ: Работни комбинезони всеки ден

Има и нормални хора, които избягват да работят или създават над компютър или в офис и не се зомбират с дилеми какво да облекат, защото вече са решили отдавна проблема с ежедневната униформа.

Да, онези автомонтьори, строители, градинари, артисти, ландшафт магьосници и въобще всички, които наблягат на работа с ръцете, чистия/мръсен въздух на отворени пространства, гаражи и поляни и здравия памук и брезент на работните комбинезони – унисекс утилитатарна униформа за хора, нуждаещи се от една единствена и функционална дреха ден след ден.

Практичната страна е повече от ясна. Дизайнът с дълги ръкави и цип е аналог термостат, който реагира с едно издърпване на повишаване или понижаване на околната температура. Грубият плат държи на цапане, а джобовете побират най-необходимото за деня и за конкретните задачи.

Независимо дали работата ви позволява да пробвате леки модели с качулки и външни джобове с капаци (139 лева) или широки комбинезони с яка и външни джобове с цип (100 лева), облекчението е гарантирано.