Ретро кецовете на Lotto са много добри

Lotto се заравя в 45-годишната си история, за да изкара доста приятни ретро модели с функционален дизайн. Последното е ясен знак за отказа на италианската компания да се натиска със собствена интерпретация на хитовите силуети и антимодата от последните сезони.

Tracer (60 лева) и 1973 VII Micro (54 лева) само две от доказателствата за последното, които открихме след ровене в последната разпродажба на марката. И двата модела интерпретират 70-арската отличителна линия на тенис кецовете с изчистен дизайн, интерпретиран за новото поколение с достатъчно технологични нововъведения в шитата гумена подметката.

И двата са леки, удобни и идеални за спортен дрескод и почивно време. И двата са с нисък профил за по-голяма свобода на движението, и двата имат красивото ромбоидно лого на Lotto в голям размер. И докато Tracer залага на типичната тенис естетика с трислойна подметка и вентилационни отвори, 1973 VII Micro е изчистен до абсолютен минимализъм и направен от изцяло перфорирана горна част за по-добро проветрение.

Най-важното обаче е, че и двете изглеждат престъпно добре за откровено скромната си намалена цена в момента.

Lotto 1973 VII Micro, 54 лева

Цялата онлайн разпродажба на Lotto e тук.