OFFSCOUT: 40% надолу за Converse класика

Запознати сте с целия репертоар защо трябва да притежавате поне един (висок или нисък или и двaтa) Chuck Taylor All Star на Converse – легендарна история в спорта и съвременната попкултура на ХХ век, десетилетия върху краката на всички рок звезди, мъжки и женски модели, мадами и читави хора от креативната индустрия, да не забравяме и утилитарния дизайн и възможност да се комбинират с всичко и по всяко време.

Причината да ви занимаваме с платнени кецове за сухо време в седмицата на ледовитите минусови температури е единственото неприятно нещо в All Star-ите, а именно цената. Причината един обикновен мейд ин чайна/виетнам модел от брезент и гума да струва най-малко 130 лева е откровено дразнеща политическа, социална и маркетинг тема за друг разговор.

Затова се възползваме от последното намаление на въпросната оригинална класика в бяло, черно или какъвто цвят предпочитате срещу 40% отбой в цената (71,40/77,40 лева за нисък/висок All Star) и обещанието да ги скъсаме от носене от пролет до есен. Така де, All Star-ките са вечни и ужасно секси.