NSFW: Wanda Orme снима латекса на Coco de Mer

Макар да залага само на традиционни форми и модели като рокли, бодита, поли над коляното, триъгълни сутиени, чорапи, ръкавици и тук-там малко по-перверзни бездънни бикини, черната латекс колекцията на Coco de Mer е истинска и много класна заявка не за порнография, а за фетишистка висша мода за разкрепостения будоар.

И за да може цялата представа и послание да скочат с още едно ниво, британската марка се колаборира с мултидисциплинарната ртистка и писателка Wanda Orme за фотографска серия от половин дузина кадри с впечатляващата амазонка April Alexander, които илюстрират идеяте за прекомерния излишък и съзряване в сексуалността.

Родената на остров Ман, израснала в Лондон и изгубила се в Калифорния девойка се завръща в Лондон, за да продължи да дълбае инстинктивно в своите усещания за разрушителната уязвимост и непрекъснатия диалог между желанието и внимателния анализ. Енергията в работата на Orme е видна в каталога по-горе, а самата латекс колекция на Coco de Mer е замислена с идеята първо да го харесате сами за себе си, а едва след това да решите дали да го споделите с някой друг:

Рокля, £345/ Боди, £225

Сутиени, £135 всеки

Пола, £180/ Колан за жартиери, £120

Стринг, £75

`Чорапи, £140/ Ръкавици, £80

Бездънни бикини, £85

Колекцията от латекс на Coco de Mer е тук.