Забравете надуваемия лебед (и фламинго)

Лоша новина за собствениците на скъпи басейни и мадами с амбиции за сериозно Instagram присъствие. Надуваемите лебед и фламинго вече не са модерни, макар да плават необезпокоявано в попкултурния новинарски поток едва от две-три години.

И понеже за басейн партитата няма особени изгледи да излязат от мода, избираме правилните коктейли, засилваме меланхоличния гениален албум на Amen Dunes и обновяваме селекцията на огромни надуваеми дюшеци, с които да се забавлявате и трупате повече последователи в мрежата.

От друга страна, може да замените маниакалната Instagram борба и да се посветите на четенето на книги, които ви правят по-добър човек с по-голямо въображение и повече идеи за бъдещето и живота. Какво решавате?

Фенове сме на Funboy не само заради името, приятно разтворените червени устни ($79) и частен самолет ($99), но и ето заради тази лама ($79) – подходяща скромна алтернатива на горните животинки, които вече отричаме.

Огромният омар (€65) на Sunnylife e същата работа – идеален вариант и за излежаване, и за нападение по вода.

Отбор черешки (€65), по възможност само за момичета.

Последни бройки от гигантската LSD пеперуда ($148) на Missoni и Funboy, за да ви е луксозно и леко грандоманско.

Ако все пак не може да прежалите лебеда и розовото фламинго, пробвайте да разнообразите с идиотския хибрид ($55) на британския артист David Shrigley. Замислен първоначално като скулптура от здрав полиуретан, този надуваем осакатен лебед в хипер популярен въпреки липсата на изящни извивки, компенсирана от ръчно нарисувания празен поглед и дълга бяла шия.