Polaroid OneStep 2 има повече от едно приложение

Ок, да кажем, че не сте забравили един от най-атрактивните подаръци в последния момент и сте очаровани от възможността да правите моментни снимки с помощта на попкултурна легенда. Имаме три добри и една лоша новина за наследника на иконичния Polaroid OneStep от 1977:

– технически погледнато, всичко е точно: обектив с високо качество, вградена светкавица, самоснимачка, вградена зарядна (USB) литиева батерия от 1100 милиампер-часа, която осигурява до 60 дни автономия, тегло от 460 грама, супер дизайн.

– снимките от телефона потъват в небитието, докато моменталните плаки от тази легендарна класика са добре обмислени и носталгични.

– подаръците от домашните партита с приятели стават една идея по-мили и лични – аналоговите спомени на лента носят добри чувства.

– можете да го използват еи практично като Jude Law в Алфи – снимате всичките чифтове обувки и надписвате кутиите с конкретния полароид, за да не търсите излишно в последния момент.

Лошата новина: цената! 259 лева за подобен секси апарат се прежалват, но себестойността на всяка снимка от почти пет лева предизвиква черни мисли и логичния въпрос дали да не инвестираме с малко по-достъпни алтернативи или директно в един фото принтер.

Polaroid OneStep 2 струва 259 лева в Plesio и Photosynthesis. Последните обаче подаряват един цветен или черен I-Type филм на стойност 39 лева с всяка поръчка на фотоапарата.