Останете у дома цял уикенд, за да гледате Coachella

Тушираме мъката по несъществуващите български музикални фестивали с мишка в ръка и YouTube стрийма на Coachella – свръх успешния и пренаселен американски фестивал на голямата поляна в Индио, които събира най-интересните съвременни артисти и банди. Услужливи като бойскаути, споделяме своята бърза програма за следващите три нощи и сутрини с готините имена, които може да проследите на живо в три отделни канала и един с виртуална реалност или да гледате на запис през деня. Направете собствена интерактивна програма в YouTube страницата на фестивала, която превключва автоматично каналите според избраните  артисти.

ПЕТЪК, 13 АПРИЛ: Откриваме с Kelela, преди да изчакаме най-големия концерт в досегашната кариера на брилянтната Kali Uchis, сета на Daniel Caesar, бруталната атака на Vince Staples, меланхоличната психиделия на The War on Drugs, еуфоричния чувствен поп на Perfume Genius и рокендрола на St. Vincent, преди да приключим вечерта с момичешката поезия на SZA и тъгата на The Weeknd.

СЪБОТА, 14 АПРИЛ: Tyler, The Creator на гърба на Tash Sultana, Benjamin Booker на гърба на Haim и авангарден поп от David Byrne, преди да видим как ще се представи Beyonce.

НЕДЕЛЯ, 15 АПРИЛ: Старт с Lion Babe и завръщане след няколко часа за Kamasi Washington, Miguel,  Ibeyi и Jorja Smith.

Прякото YouTube предаване на Coachella започва тази нощ в 01:30 българско време ето тук.