Голямото сноуборд семейството на Stinky се събира в Боровец

Симпатичните младежи в галерията са част от световния сноуборд елит и неразделна част от голямото международно семейство на Stinky Socks – българската компания за чорапи, която прекарва последната една година в усилена организация на мащабното събитие Snowboarding Demo. Пичовете от Stinky посрещат двадесет карачи, сред които и имена като Erik Leon, Nick Dirks, Marcus Rand, Jake Schaible, Andrew Brewer, Joonas Eloranta, Jessi Blackwell и Jeffy Gabrick, за да обиколят България за две седмици и да направят безплатна демонстрация на специално изградено трасе в Боровец.

Освен за безплатната демонстрация и фотографския клас по екшън и сноуборд фотография с Danny Kern (Snowboarder Magazine, Transworld Snowboarding и Free Run Mag), Stinky използва семейната сбирка и обиколка в страната, за да снима първия Stinky Socks филм с обичайния заподозрян режисьор Димо Петков. Целта ни е да покажем България през гледната точка на хора, които никога не са били тук. Това е най-големият ни проект досега и силно се надяваме хората извън страната да му обърнат внимание, тъй като ще е нещо различно от всичко, което са виждали до момента като сноуборд филми. По този начин организаторите искат да вдъхновят и местните фенове на сноуборда и да поставят България на световната сноуборд карта. Филмът излиза през септември и ще се разпространява в цялата дистрибуторска мрежа на Stinky в повече от 25 държави.

Snowboarding Demo на Stinky Socks е в Боровец на 27 януари между 11:00 и 23:00. Афтърпартито с диджеите Pussy Ctrl, Jana и Bumbo Klaat и лайф участието на Wosh MC и Feel е в клуб Аfter 11 на хотел Рила след 23:00. Повече информация за събитието има тук.