Kinfolk ни учи как да правим (бавен) бизнес

Помните ли наръчника на Monocle за добър бизнес? Редакторите на списанието за бавен живот Kinfolk тръгват по същата добре утъпкана пътека, за да надградят досегашната си библиография от The Kinfolk Table и The Kinfolk Home с още една тематична книга. The Kinfolk Entrepreneur представя повече от 40 предприемачи, които са успели да развият своите идеи в успешен бизнес, без да погубят крехкия и много здравословен баланс между работата и личния живот.

Разнообратната група от интересни личности, изминали пътя от блогър до търговец на фондовата борса, от дизайнер на бельо, преоткрил себе си като сладкар, до консултант, който помага на компании да предсказват бъдещето е изключително подходяща за задълбочен анализ на болезнената тема за професионалното развитие и страстта като мотивация за личен успех и балансиран живот.

И понеже това не може да бъде постигнато само с красиви големи снимки на вдъхновяващи работни места и кратки проницателни интервюта на хората зад тях, редакторите на книгата са я напълнили с експертни съвети и насоки oт професионалисти в сферите на издателската дейност, архитектурата, модата, дизайна и още интересни творчески индустрии, които би трябвало да предложат нов поглед върху узряването на идеи и успешното им реализиране от следващото поколение предприемачи. Глобалната перспектива действа благо и на местна почва, няма начин.

The Kinfolk Entrepreneur (твърди корици, 368 страници, 200 фотографии) струва 64 лева и може да бъде поръчан онлайн от Hygge ето тук. Книгата ще бъде представена по време на събитието Our Weekends на 21 и 22 октомври в Drekka.