Готините поп песни от лято 2017, които (все още) не сте чули

Зарязвате града за уикенда (или, ако имате късмет, за по-дълго) и нямате нищо за слушане в колата? Било то заради плачевните си резултати в Youtube или защото гледате The Voice, шансовете да сте попаднали на най-добрата поп музика от този летен сезон са пренебрежимо ниски. Нищо чудно, че жанрът продължава да има незаслужено лоша слава. Няма страшно, събираме няколко от дефинитивните поп песни на лято 2017 в прилежни Youtube и Spotify плейлисти, за да не кажете после, че ни мързи или че не сме ударили едно рамо на поп музиката, когато не е била на мода.

В плейлиста ще откриете няколко от най-добре пазените тайни на готиния поп от Ralph, Grace Mitchell и Anna of the North с по-малко от скромните 50 хиляди гледания, готини момчета от Австралия и Франция като Alex Cameron, Julien Doré и Peter Peter, слънчев китарен поп от Fazerdaze, Future Islands и Fleet Foxes, както и чисто нови парчета от по-големи имена като Kelela, Cut Copy и Charli XCX. Добре де, последната може и да я (за)въртят по музикалните телевизии като всяко изключение към правилото – доброто и комерсиалното понякога имат пресечни точки, за да ни дадат малко надежда, и слава на бога.

Успяхте ли да прегледате Boyscout класациите за най-добрите музикални АЛБУМИВИДЕОКЛИПОВЕ и песни на 2017? Можете да намерите Boyscout в Spotify тук.