Jelani Blackman го чакат светло бъдеще и пачки (евентуално)

Юлското ЧРД парти в Маймунарника с Фалшименто и Бинар довечера започва с още един обещаващ съвременен хип-хоп и арендби артист от Лондон. Запомнете името на рапъра и певец Jelani Blackman отсега, преди да е започнал да капитализира сериозно върху огромния си талант и особен мрачен поглед върху съвременната ърбън музика. Когато в първото официално парче с твое участие са замесени легендата Brian Eno и Sylas (Layer), нормално е да те следят под лупа.

И след като първото EP 1-4 събра суперлативи от Clash, BBC и радиото на Apple, Jelani Blackman пуска своето второ 5-8 парче по парче всеки месец. Последният излязъл засега сингъл Not You отново съчетава най-доброто от хип-хоп, арендби и грахм жанровете. Казано по друг начин, идеална музика за слушане и танци в лятна привечер.

Jelani Blackman и Subculture Sage са в Маймунарника тази вечер, 18 юли, след 20:00. Повече подробности за събитието има тук. Входът е по желание и възможност. Всички приходи от кутията за дарения ще отидат за благотворителна кауза по избор на Falshimento, така че бъдете щедри.