Неделна еротика: S&X за всички

Вторият сезон от Rankin-овия сериал за унисекс аромата S&X като символ на революционна чувственост, освобождение и приемственост започва с три страстни и искрени миниатюри за любовта между мъже, жени и възрастни. Универсалната сексуалност е идея, която отдавна не би трябвало да минава за провокативно, но ей на. Творческият екип на фотографа The Full Service я защитава с еротична видео почит към плътта и желанието между двата пола без значение от възрастта.

И докато последното филмче от кампания показва красивата страст между възрастни хора, останалите две са доста директна илюстрация за сексуалното желание към обект от същия пол, което се излиза в свят на плътски пориви и безстрашно увлечение.

Идеята на цялата кампания, а и на самия аромат е простичка – чувствеността е нещо, което може да бъде изпитвано от абсолютно всички. Същото важи и за S&X, описван от своя създател Azzi като хедонистична симфония от нотки, които разказват история за докосване на тела, красива кожа върху кожа и дълготрайни спомени. Повече такива и всичко ще бъде наред.

The Perfumer Story by Azzi – S&X струва 250 лева в Conran, Fortnum & Mason, Harrods, Harvey Nichols, Liberty и Net-a-Porter.