Отиваме на изложение за татуировки, но само да гледаме

Bulgaria Tattoo Expo. Какво правят две бледи момчета без нито една татуировка върху тялото и само с няколко тинейджърски спомени от партньори с огромни зелени гущери върху гърба, индийски символи около пъпа и надпис Indestructible малко над седалищните части? Еми нищо особено, само се запознават с нови и хубави момичета и момчета, оставят си гуменетките от Vans за изрисуване с малко надписи от Mr. Robot и кимат с одобрение на величествените татуировки с лицето на покойния Jon Snow и много интересни психеделични котенца.

Двудневното международно изложение за татуировки от миналия уикенд е много приятно събитие със стотина артисти от страната и чужбина, които си работят лежерно, но най-вече се забавялват и разговорят с всеки, осмелил се да ги заговори. Има и ентусиасти, които премахват старите си татуировки чрез специалния лазер на място. Попадаме и на така нареченото 3D Tattoo Mapping шоу. Гледайки видеото на Пламен Бижев от събитието и сещайки се за хората обаче, едно нещо се повтаря като рефрен в съзнанието.

Както казваше Сашо Жеков навремето в Maxim: Момчета, представяте ли си каква старост ни чака с толкова много баби с татуировки на кръста?