Бельо в последния момент, защото го заслужава (винаги)

Жартиери с колан Shiya (136 лева) и плитки бикини Kayi (70 лева) от Lena-Lena © Стефан Василев

Независимо дали празнувате католическия празник с жена, която искате да видите по бельо, отбелязвате традиционния български такъв с жена, която също искате да видите по бельо, или нямате нищо против да се разпишете като възпитан човек с неделен подарък без повод за жена, която искате да виждате по бельо всеки един ден от седмицата, имате точно няколко часа да обиколите търговските центрове и да похарчите малко или много пари за нещо красиво. Липсата на опит или самоувереността на Michael Fassbender няма никакво значение – трябва ви само желание и малко ценна предварителна информация, преди да купувате.

Плитки бикини Kayi (70 лева) от Lena-Lena © Стефан Василев

Ако живеете заедно, едва ли имате проблем да преровите нейния скрин с бельо и да запаметите размерите и предпочитаните модели и цветове, който обича да носи. Oсвен на размера, обърнете внимание и на марките, за да намалите риска от разочарование. Ако все още не живеете заедно или нямате чак толкова сериозна връзка, по-добре наблегнете на създаването на отлични спомени и подаряването на хубави цветя.

Жартиери с колан Shiya (136 лева) и плитки бикини Kayi (70 лева) от Lena-Lena © Стефан Василев

Таке и така сме отворили дума за марки: La Perla (Цар Калоян 6-8) за първокласна и супер луксозна еротика и секс от Италия, Palmers (Mall of Sofia, The Mall и Сердика Център) за малко по-консервативни, но все така луксозни модели с иновативни платове, Lena-Lena за бутикова момичешка еротика от България, Seven Seconds (The Mall, Сердика Център, Paradise Center и Mall of Sofia) за вечните семпли класики на Emporio Armani и Calvin Klein, Oysho (Сердика Център, Paradise Center и The Mall) и H&M (всички големи търговски центрове) за прилични и много достъпни като цена модели, Etam (Mall of Sofia и City Center Sofia) за кльощави французойки и пушачки и Lisca (Сердика Център) за скромни момичета.

Дантелен топ Katiyana (78 лева), жартиери с колан Shiya (136 лева) и плитки бикини Kayi (70 лева) от Lena-Lena © Стефан Василев

В големите търговски центрове има магазини на по-голямата част от изброените марки за бельо на пазара в града – спестявате време, сравнявате по-бързо и си улеснявате живота. Играйте на сигурно: или нещо обикновено и ежедневно, или Helmut Newton-ов фетишизъм с корсети, колани, жартиери и всякакви прозиращи тъкани и текстури. Най-лесният (егоистичен) вариант е да изберете бикини и сутиен, които вие харесвате, пък после ще видим.

Жартиери с колан Shiya (136 лева) и бикини Kayi (70 лева) от Lena-Lena © Стефан Василев

Освен ако нямате топла връзка с Agent Provocateur и другите най-добри (да се чете скъпи и възбуждащо изискани) марки за бельо като La Perla, шансът да харесате опаковката, с която се опитват да ви изпратят от магазина, е пренебрежимо малък. Същото важи и за девойката, но умножено по две. Решението на проблема е много лесно: отивате в най-близкия магазин за опаковане на подаръци и си развихряте въображението с кутии, панделки, бележки и всякакви такива мили жестове, които променят човешки съдби.