Нощна трансформация

Aerea Negrot

Поредният член на Hercules & Love Affair пристига в София за The Theatre Party – първата нова серия трансформации на необичайни места за сезона от Absolut. Aérea Negrot ще пуска и ще пее в Модерен театър, който ще бъде преобразен за потни танци само за една нощ. Позваваме родената във Венецуела и базирана в Берлин девойка като член на бандата ню диско романтици на Andy Butler и най-вече покрай сингъла Painted Eyes от втория албум на Hercules & Love Affair, Blue Songs. Освен с работата си с херкулесовците, венецуелката се отчита със самостоятелна продукция (дебютният й албум Arabxilla от 2011 е интересно упражнение в стил техно кабаре, има колаборация и с легендарната Billie Ray Martin) и пуска като диджей по партита в цяла Европа, включвала се е и в Boiler Room. Negrot има подчертан афинитет към тек хауса и вокалната акробатика, затова очакванията ни са за стегнати бийтове и паметно пеене.

Теренът за партито тази вечер е Независим театър, който знаковият сценограф Никола Тороманов обещава да преобрази за една нощ със своята инсталация Nothing, a коктейлите ще бъдат дело на осем от най-добрите бармани и миксолози в София. Накратко, поне три много основателни причини да потанцуваме довечера.

The Theatre Party на Absolut Reinvent е довечера в Независим театър. Билети има на страницата на Eventim (10 лева) или на място (20 лева).