Джентълменски (онлайн) услуги

Gentlemen’s Mood е нов онлайн магазин за мъжки аксесоари, който скъсява пътя между добре поддържаната прилична брада и класически помади за коса, вакси за мустаци и подхранващи масла за бради, които доскоро липсват на пазара у нас. Зад приличната селекция стоят Тодор Чакъров и Илка Пейчева от Vintage Sofia, които атакуват мъжката аудитория с идеята, че всеки господин трябва да притежава гребен, джобно ножче и джентълменско отношение под ръка по всяко време. Начинанието е мотивирано и от чисто практичната нужда на Тодор като дългогодишен ползвател на класически помади за коса да си набавя нужните продукти само отвън. Именно заради това селекцията на Gentlemen’s Mood е съсредоточена около продукти на утвърдени марки с дългогодишна история от 20-те години на миналия век досега като Pinaud-Clubman, Lucky Tiger, Sweet Georgia Brown, Murray’s и Dapper Dan, наред със симпатични съвременни марки като Layrite, Uppercut Deluxe, Bay Rum и Mr. Bear Family, които използват само естествени съставки за своите формули и странят от допълнителните оцветители и консерванти.

Ножодържач The Bluebeards Revenge, 25 лв.

Ножодържач The Bluebeards Revenge, 25 лв.

Другата цел на Тодор и Илка е популяризирането на позабравените аксесоари като четки и сапуни за бръснене, сгъваеми ножчета, гребени за брада и мустаци и ножодържачи (удобен и също толкова опасен заместител на класическия бръснач с обикновено и лесно за смяна бръснарско ножче). Не ни остава нищо друго, освен да наблегнем върху джентълменското отношение и да не забравяме, че четките за бръснене с естествен  косъм от клет и мил бобър не са за любителите на животни.

Гребен Uppercut, 11 лв.

Гребен Uppercut, 11 лв.

Gentlemen’s Mood дава 10% отстъпка от всяка поръчка в онлайн магазина до 31 януари. Трябва само да използвате промокода boyscout.