Спортен хибрид

Моделите на Supra са един от най-добрите начини да бъдем забелязани с добро заради смелия и цветен дизайн, заради който са си заслужили напълно справедливо статута на отлична стрийт марка.

Това определение важи донякъде и за Skymoc. Дизайнът на тези високи обувки е далеч по-ненатрапчив от обикновено, което гарантира много по-разнообразни опции за комбиниране. Характерният шев в предната част на обувката обяснява етимологията на името на модела по най-добрия начин – moc вероятно идва от английската дума за мокасини, а sky е директна отпратка към skytop кецовете на марката.

За разлика от повечето спортни модели на Supra, тази обувка от мека кожа не е подплатена дебело. Симпатичният детайл с лого в горната част на петата спомага за свалянето на и без това сложните за обуване и събуване high top обувки.

Комбинацията от елегантна кафява кожа за основното тяло и бяла подметка от вулканизирана гума подчертава спортния характер на тази полу-бота/полу-мокасина/полу-кецове. Допълнителен плюс в тази посока са и многото лицеви шевове, които вкарват съвременен хай-тек елемент в цялостния винтидж стил на Skymoc.

Supra Skymoc струва 279 лв. в софийския Blok Shop на Солунска 41.