Праволинейно

Изненадващото покачване на температурата ни провокира да започнем подготовка за новия сезон с най-добрите попадения от продължаващите намаления. Проверяваме трудно достъпните като цени луксозни етикети за връхни дреха или обувки, защото винаги сме били наясно и напълно уверени в огромното значение на качеството на точно тази част от гардероба.

Оксфордските обувки на Alessandro Dell’Acqua привличат вниманието ни веднага с познатото от Prada съчетание между перфорирана кожа и дебела равна спортна подметка, което явно има още живот пред себе си след почти два сезона. допълнителен бонус (или може би недостатък според предпочитанията) е липсата на връзки, което прави този модел еднакво удобен за бързо обуване и събуване. Цената си струва заради добрия дизайн и за качествения детайл. Остава само да се надяваме да ги носим много дълго и да ни се върне инвестицията.

426 лв. от Totally Erected Store в Сердика Център София, The Mall и Mall of Sofia. Можете да ги поръчате и онлайн ето тук. Има почти идентичен и много достъпен модел в Humanic на италианската фирма Romolo-Remo, който струва под 200 лева и можете да видите как изглежда ето тук.