Видео еротика: Момичетата от списанията

Последният път ви занимавахме с ретро еротиката в клипа на Para One към When The Night, но тази неделя сме се съсредоточили върху първата си и най-важна любовница – момичетата от списанията, които се събличат за най-добрите фотографи и режисьори и нямат нищо против да се размотават голи в кратки филмчета от по няколко минути, които правят последния ден от седмицата още по-лек.

The Iron Maiden е впечатляващ чернобял кратък филм на каданс без диалози и с трент-резнъровски напрегнат саундтрак, който е сниман за първия брой на американското издание Wolf Magazine – едва ли има по-подходящо заглавие за еротично списание, но за съжаление не сме се сетили първи. Режисьорите Marcos Mello и Jacques Dequeker представят историята на красивата и изключително пластична и убедителна бразилска моделка Alicia Kuczman, която влиза със зноен и нахален танц и впоследствие причинява доста неприятности на безименна полицейска/военна дузина от добре облечени момчета. Авторите наблягат на лек фетишизъм, много кожа и малко Helmut Newton за създаване на мрачната утопична атмосфера, а кадрите от видеото служат за корица и основна фотосесия в първия брой на Wolf Magazine, който трябва да излезе през месец март. едногодишният абонамент за четири броя общо струва $100. Можете да прегледате още няколко видеа с красиви момичета във Vimeo профила на списанието.

Вече познавате списание Galore, сега можете да гледате и краткото насечено видео към корицата с Ashley Smith. Режисьор отново е Ellen von Unwerth – както се досещате сюжет няма, двете руси мадами просто са се позабавлявали докато снимат фотосесията Goodbye Horses. Все пак, още един добър повод да оценим красотата на Ashley и способността и да се вписва идеално в определеното за american beauty.

Treats! продължават да ни убиват с еротично съдържание, наистина страхотни момичета и интересни сътрудници като холивудския продуцент и режисьор Brett Ratner, който снима сесия с италианската красавица Amanda Pizziconi без абсолютно никакви дрехи в интериор и навън до басейна, за да ни е яд, че сме сгрешили кардинално с професията си.

Рускинята Аnja Konstantinova е дъщеря на учители по балет, живее в Сидни от дете и има сериозен опит като модел и муза за доста кратки видео клипове. Тук горе я виждаме като порочно момиче, което се извива лъстиво и на каданс в някакъв неизвестен домашен природо-научен музей на фона на нежна музика. Kowka е видеото към сесията и за онлайн списанието Tangent.

Американската марка за бельо Frederick’s of Hollywood снима новото си сезонно видео с Emily Ratajkowski – потърсете името в Google, разгледайте снимките и след това може да ни благодарите спокойно.

И накрая – най-доброто пожелания и идея за весело изкарване на коледните празници от фотографа Tony Kelly.