Читанка, Седмица 82

Agent Provocateur показват последната си колекция на супер ревю в Лондон в подкрепа на благотворителната организация Seven Bar, която бори бедността сред жените като ги учи да правят бизнес. Бельото също помага.

Nerve споделят своите 50-те най-велики секс символа сред жените в историята на киното.

Как се справят модните марки с редакционното съдържание, което бълват напоследък?

Mario Testino е фотографът, който превръща обикновените модели в супер модели и между другото е снимал по-голямата част от съвременните знаменитости и аристократи. Намерихме и видео към последната му изложба в Бостън.

Последното филмче на Jake Davis е с нюйоркскaтa стилнa мечкa Fred, която обича да иткрива и говори за нови ресторанти, музика, филми и дрехи.

The Business of Fashion разговарят с Bruno Pavlovsky, директор на модната дивизия в Chanel, за същността на бизнеса на една от най-потайните и успешни независими модни къщи.

Guardian си спомнят за Jam Master Jay в навечерието на десетата годишнина от смъртта му и се питат  дали Trent Reznor е предател след като отново подписа договор със звукозаписна компания след пет години самиздат.

Преглеждаме гардероба на американските кандидат президенти малко преди изборите в Щатите.

Louis Vuitton организират игра на поло с велосипеди, секси рефер в лицето на Britany Nola (Мис Ноември 2012 в Playboy. Режисьор е еротомана Jonathan Leder.

Flavorwire харесват стари снимки с разрушаване на сгради.

LIGHT представят любимите неща на гримьора Слав, един от създателите на 12 magazine.

Музиката е като порно индустрията, поне според Sasha Grey.

Приятно четене и хубав уикенд.