Американско момче

Тишъртът с реглан ръкав е може би основният модел, към когото посягаме без да се замислим ако трябва да излезем бързо от вкъщи. Погледахме малко бейзбол и носталгични, 90-тарски и откровено глупави колежански комедии, за да направим малка селекция от приятни модели с контрастни ръкави за свободните дни.

© Вихрен Георгиев

Този модел на Pull&Bear (40 лв.) е произведен от плътен и не особено еластичен памук. Ръкавите са 3/4 и е препоръчително да ги навивате леко освен ако нямате някакви много здрави предмишници. Единственият минус е огромният надпис с името на фирмата, с което ще трябва да свикнем в полза на общото впечатление на тъмносините ръкави, които са съединени с бели контрастни шевове с тялото.

© Вихрен Георгиев

Следва абсолютна класика от Fishbone (26 лв. от New Yorker). Комбинацията от черно и сиво вкарва малко елегантност към иначе спортния дух на този модел. Тялото на тишърта е от памук и полиестер, а ръкавите са от 100% памук. Другият основен плюс освен цветовете е поносимата цена.

© Вихрен Георгиев

Оставихме любимия си модел за най-накрая – един от унисекс моделите на American Apparel (26 евро), който е изработен от изключително тънко и приятно трико от памук и полиестер. Моделът на снимката е с ръкави в цвят на нов неоткрит сорт неонов (диско?-бел.ред.) домат, но огромният избор от цветове в страницата на марката затруднява максимално.