FC Electric Uniform e.V.

Последният проект на базирания в Берлин продуцент Matt Edwards (Radio Slave) съчетава любовта към футбола с хитро намигане към любимите си колеги, с които ходят по мачове и ритат приятелски в немската столица всеки път, когато могат да се съберат на едно място. Electric Uniform е унисекс колекция от идентични тишърти с диджейско име и номер на гърба, които отразяват пристрастията на Edwards към определени титуляри във футболния му отбор.

Първите седем имена върху гърба от последното лято са Loco Dice, Nina Kraviz, Dixon, Chris Liebing, Marcel Dettmann, Diplo и самия Radio Slave, а новите шест попълнения за запълване на състава са Sven Väth, Modeselektor, DJ Koze, Luciano, Ellen Allien и Acid Jesus, по-известен като Roman Flügel. Всяко име в колекцията се предлага в бяло с черни букви, черно с бели букви и цифри и черно върху черно, само тази на Flügel се отклонява от останалите с облачен принт в лилаво и бяло.

Унисекс дизайнът на тези тишърти предполага еднакъв стил и за обикновените клубни фенове, и за момичетата на диджея. Electric Uniform отделя по €5 от цената на всеки продаден тишърт в полза на Outreach – проект за провеждане на повече спортни събития за деца в Берлин. Тъкмо да се научат на хубава музика от малки.

Всеки тишърт струва €35 и може да бъд поръчан тук. Величественият Dixon свири в Yalta Club тази събота, заедно с Любо Урсини, Valdy и Филип Черников.