Силвия Димитрова

Често пишем и публикуваме снимки на Силвия Димитрова, защото е една от най-красивите жени, които някога сме виждали. Освен това не можем да оценим и кампаниите и за Wolford и Honda, сесиите в руското и испанското издание на Vogue, По-добрите мъжки списания и най-вече работата и за ултимативната неприлична и много възбуждаща къща за бельо Agent Provocateur.

Силвия е модел от 16-годишна, живее в Милано и работи най-често в Италия, Лондон и Париж. Букерът в Ivet Fashion Диан Динев я описва като готина, семпла и естествена мадама, която е истински професионалист в работата си и няма хобита и свободно време, защото предпочита да пътува и работи. Освен това е много добра домакиня. На снимки изглежда агресивна и секси, а в живота е обикновена и стеснителна, една от малкото девойки, които пътуват и правят пари, но не забравят откъде са тръгнали и се държат естествено.

Видеото горе е на Васил Германов, който сподели само, че Силвия е перфектният модел и много добър човек, който се усмихва винаги, не мрънка, прави всичко и идва навреме. Звучи като да е точно нашето момиче.