Само за възрастни

Преди повече от година писахме за хобито на Henry Hargreaves – нюйоркски фотограф и отдаден фен на женските гърди, който снима мадами без горнище в триизмерен формат и даже е издал чудесна книга по този повод. Обновеното издание 3DD Deluxe запазва същата формула – момичета без лица (в повечето случаи – бел.ред.) и гърди във всяка форма, размер, цвят, възраст и най-важното, напълно естествени.

Новостите обаче не са за пренебрегване. За това издание Henry пътува и снима много в Австралия, Нова Зеландия, Англия и Съединените Щати, освен това инвестира в нов статив и други техники. Качеството на 3D изображенията се е подобрило изключително много. Може да се уверите с просто око и чифт картонени очила, които вървят заедно с книгата.

Надявам се това е нещо, която кара хората да се усмихват. Вълнувам се особено от реакцията на момичетата, която е също толкова положителна и силна, колкото и тази от мъжете. Така или иначе в основата си това е просто прослава на естествените женски гърди в 3D формат – всяка форма и големина, която съм снимал някога. Сега с по-добра технология, по-интересни места за снимки и без да обиждаме предишната книга, по-готини цици. Henry Hargreaves

3DD Deluxe струва 30 долара и може да бъде поръчана тук. Да не забравите да се запишете и в неговия мейлинг лист за ежедневно удоволствие.