Jil Sander Mobile

Един ден технологията срещнала модата, леко се понатискали и се появил Jil Sander Mobile. Луксозният бранд представи първия в своята история смартфон в сътрудничество с LG Electronics. Mobile е телефон, който разкрива отношението на модната марка към технологията. Въпреки очевидното превъзходство на iPhone, можем да наречем това един нелош опит, който ще се хареса най – много на вманиачените по дизайнерски джаджи.

Устройството разполага с 5 MP камера, Wi-Fi, FM радио, 16 GB вътрешна памет и работи на Windows Phone 7.5. Получавате го със специално приложение на Jil Sander, което позволява бързо взаимодействие с марката и създаване на динамичен интерфейс между нейните потребителите. Екстрата включва и информация за сезонните колекции, медийната дейност и още допълнително съдържание. Удобството за клиентите е пазаруването направо през приложението и локализирането на бутиците на марката навсякъде по света.

Дизайнът на телефона включва електриковото синьо на Jil Sander, което може да бъде видяно и в линия от аксесоари. Телефонът ще се продава от подбрани търговци в Германия, Австрия, Италия, Франция и Великобритания и онлайн на адрес store.jilsander.com.