Монолози на вагината

Провокативната поредица на Taschen за красотата и многообразието на женските гърди, крака и дупета и мъжките пениси достига до мястото, където обикновено започва и свършва всичко. The Big Book of Pussy е огромен албум с 372 страници и дебели корици, между които откриваме задълбочено визуално изследване на женската вагина без никакви задръжки и по начин, които би притеснил по-консервативната публика (безсрамни и много забавни снимки на жени, които не се срамуват да се снимат голи).

Със сигурност тази книга не трябва да стои без надзор на масата в хола, осмелилите се все пак ще се потопят в доста сериозното есе на Dian Hanson oтносно значимостта на женския полов орган в различните общества през годините от Нова Гвинея до Ирландия и повече от 400 снимки от 1900 година до днес. Има интервюта с Vanessa del Rio, Flower Tucci и Buck Angel. Сред фотографите са обичайните заодозрени за Taschen Terry Richardson, Richard Kern, Ralph Gibson, Jan Saudek, Guido Argentini и Ed Fox. Пропускаме да сложим картинки от вътрешността, но вие си знаете.

The Big Book of Pussy струва около 80 лева и може да бъде поръчана онлайн или направо в по-добрите книжарници. Момичето на корицата се казва Kimberly Kane, чаровна порно актриса и режисьор на тематични филми.