Улицата

Писали сме и преди за бутика на Еrmenegildo Zegna в София. Вчера представителите на марката показаха колекциите за пролетта и лятото на улично парти с професионални и непрофесионални модели, докато ние се оглеждахме неловко встрани от публиката (забавна комбинация от изискани чужденци и мъже в строги костюми, ужасно много фотографи, непълнолетни хипстъри и деца, случайни минувачи, които crash-ваха партито без проблем и покана, наред с господа с натрапчиво отношение към сигурността си) и атмосферата (чаровни момичета, хубаво розе и страхотно време в четвъртък вечер).

Успяхме да видим 20 модела от трите линии на марката (Zegna Sport, Z Zegna и Ermenegildo Zegna) – класически изчистени костюми за офиса и свободното време, заедно с изискано спортно облекло, кожени и полиестерни якета, плетени блузи и много лен.

[nggallery id=116]

Ревюто закъсня повече от допустимото, останахме изненадани и от финала с рокля от шифон в леопардов принт на D&G. Иначе дрехите на Zegna са чудесни. Повече за тях има в предишната ни публикация. В същото време Васил Щерев снима малко уличен стил за вдъхновение преди уикенда. Коментарите под всяка снимка са негови. Не можем да не се съгласим.

Съчетаването на златния корпус на часовника с токата на колата е много добра идея. Деним, бяла риза, черен блейзър и тънка черна вратовръзка: класика.

Вталените ризи и тесни панталони винаги успяват да те накарат да изглеждаш добре, особено когато си висок и слаб.

Господинът със синия костюм бе един от малкото мъже, които респектираха сериозно с външния си вид. Усмивката му след снимката не бе очаквана. Моделът от ревюто пък успя да направи добра реклама на костюма докато се разхождаше наоколо с чаша шампанско.

Възрастният господин не знаеше какво точно се случва, но беше изключително щастлив и положителен. Фънки очилата му събраха погледите на всички още щом се появи.