Фестивална мода

Сезонът на музикалните фестивали започна с американския Coachella. И докато ние сме събирали пари за сръбския ЕXIT, в АSOS не са си губили времето и промотират колекциите си за пролетта и лятото чрез кратки видео интервюта с любими артисти като The Drums, Chromeo и CSS. Групите споделят откровено и набързо основното си вдъхновение зад личния стил и поведение, а Asos предоставят код за намаление в края на един от клиповете (20 % надолу за джинси като код накрая на филмчето за The Drums – бел.ред.)

[nggallery id=115]

Ние ще се задоволим с това да изброим къде може да ги гледате това лято.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FbMvpVv9HAI[/youtube]

The Drums ще свирят на Melt! близо до Берлин (15 юли), Lovebox в Лондон (16 юли), Dour в Белгия (17 юли), Lollapalooza в Чикаго (8 август), Berlin Festival в Берлин (9 септември) и Bestival в Англия (от 8 до 11 септември).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ckB_cNY5XCo&feature=player_embedded[/youtube]

Chromeo са на Wireless в Лондон (2 юли), Heineken Open Air в Полша (3 юли), Pitch в Амстердам (9 юли), Flipaut в Милано (12 юли), Super Bock Super Rock Festival в Лисабон (15 юли), Pukkelpop в Белгия (18 август), V в ангийската провинция (20 и 21 август) и Bestival на английския Isle of Wight (9 септември).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZbQn3c-Or-k[/youtube]

Засега CSS имат потвърдени дати само в Япония на Fuji Rock (29 юли), Lodestar в Кеймбридж (2 септември), Jisan Valley Rock в Сеул (31 юли) и Berlin Festival в Берлин (9 септември).