Vintage за момичета

Красивите момичета с добро възпитание обикновено заслужават подаръци под формата на рокли от момчета като нас, услужливи като скаути точно в деня, в който скаутското движения в България става на 100 години. Именно днес открихме parAvan, онлайн магазин за винтидж находки с богато минало и нови дизайнери с обещаващо бъдеще.

Момичетата зад проекта обичат историята и винтидж облеклото от всички епохи, защото притежава безкомпромисен дизайн, високо качество на материя и изработка, комфортна кройка и внимание към детайлите. Като тази рокля ала халат със странично закопчаване на Christian Dior (85 лв.) или ултимативната черна бална рокля до земята с изрязано деколте (58 лв.), които стоят повече от добре на всяко адекватно събитие. Ще ви оставим сами да прегледате многото джинси, сака, поли и бижута (с особено внимание върху Джина Шеовска).

Christian Dior, De Luxe, Ashante

Авторските дрехи на млади дизайнери (единични бройки от добри материи) като роклите от фино трико и ластици на Ashante стоят добре до секънд хенд находки в добро качество, които имат възможност за втори живот. parAvan е доста по-успешен резултат от останалите примери за подобни начинания в България, който се отличава с много добре подреден (по категории дрехи, дизайнери, цени, идеи за комбиниране) и удобен за пазаруване уебсайт. Остава само да изчистят селекцията от някои недоразумения и по възможност да прибавят и мъжко облекло и аксесоари след време. Като нищо могат да ни спечелят завинаги.

parAvan работи денонощно. Можете да го намерите и във Facebook, подържат и собствен блог.