Годината на лидерите

Три марки часовници с интелигентна стратегия и добра реколта лимитирани серии през 2010. Комбинират качество, колекционерски гъдел и позициониране в сърцето на спорта.

„CASIO е партньор на Red Bull Racing“ е гравирано на гърба на часовник от лимитирана серия. Red Bull Racing е динамичен, млад отбор на Формула 1, който се състезава от 2005 насам и чиито качества идеално пасват на концепцията на Casio.

Лимитирана серия на Black Limited Edition. Иновативостта е конвертирането на часовници в матово-черно с помощта на специална процедура, която съществува от десетилетия, но досега се е използвала основно за медицински цели и в американското военно оборудване.

Марката Omega е назначена през 1932 за първи път да служи като официален хронометър на Олимпийските игри в Лос Анджелис. За Ванкувър 2010 създава изключително ограничена серия часовници с бял циферблат, за да отбележи началото на зимните Олимпийски игри .

Rolex e в София на бул. Витоша 34. Повече информация на www.beshawatch.com. Пълният списък с дистрибутори на Casio в България е на www.casio-bg.com. Omega е в бутиците на Ovaras в цялата страна и на бул. Витоша, отново в София.