3DD е 18+

Добрите идеи понякога са толкова простички и близки до ръката ни, че направо може да ни хване яд как не сме се сетили първо. Всеки нормален бойскуат трябва да има своите скрити прегрешения и фетиши. За нас това са женските  гърди, поне до края на месец март. Затова не можем да не бъдем щастливи от появата на 3DD. Можем да започнем с дузина изречения академичен анализ на важната роля на голото тяло в историята на изкуството или просто да споделим, че гледането и говоренето за цици е досадно забавно в мъжка компания. Но по-добре направо да си признаем, че 3DD е книга от 86 страници  3-D красиви женски и сравнително триизмерни цици, които разглеждаме със специални очила.

Автор на цялата приятна вакханалия е Henry Hargreaves – нюйорски фотограф, бонвиван, ентусиаст по темата за женските гърди, които снима за забавление и се опитва да превърне хобито си в професия. Попитахме го какво толкова и ето какво отговори: „Всяко момиче има различен бюст и много специална връзка с гърдите си, които очароват всеки и имат собствена личност. В книгата ми няма лица, но сякаш може да видите цялата жена само като видите бюста й. Просто си падам по цици. Дупета, крака, пениси, крака – не ме привличат. Искам да снимам нещата, които харесвам. Моделите ми се гордеят много с гърдите си и умират да ги имат обезсмъртени в 3-D.”

Записвате се в мейлинг листа на Хенри и всеки ваш ден започва с една снимка на 3-D цици в пощата. Малките удоволствия рано сутрин винаги ни правят щастливи.

Книгата на Henry струва $29 и може да бъде поръчна тук. Пластмасовите 3-D тарикатски авиаторски очила струват още $9. Всичко, което ви трябва, е на three-dd.com