Пролет с Calvin Klein Jeans: ветровки, деним и минимализъм

Когато не чупи интернета с бельото на Jeremy Allen White, Calvin Klein продължава да разчита на дългогодишния си посланик Jung Kook за кампаниите с мъжка мода. И докато мускулестата кей-поп звезда на BTS обикаля самоуверено пустото фоайе на емблематичната нюйоркска гара Grand Central под звуците на Iggy Pop, ние обръщаме внимание на най-новите модели от колекцията за пролетта.

Както обикновено, моделите на Calvin Klein Jeans разчитат на вкарването на младежка енергия в емблематичните и винаги минималистични кройки на американския гигант. 90-атарските джинси Straight Fit поглеждат носталгично към един от най-иконичните деним силуети, а тениската Oversized Monogram интерпретира базовия модел по нов начин с мигновено разпознаваемото Calvin Klein лого.

Цялата колекция е подчинена на така нареченото ново царство на минимализма, където по-малкото винаги е повече. ДНК-то на Calvin Klein е вплетено в изчистени силуети и емблематични деним модели на марката от 90-те, за да получим още един добър урок по осъвремененяване на класики през модерната призма за ежедневно облекло.

Универсален син деним в по-широки и/или по-прави кройки? Комфортни класики? Нови модели, нюанси и рециклирани материи? Изчистени аксесоари с минимални детайли и акцент върху функционалността? Монохромна и неутрална цветова палитра? Аха, и ощe. Ето какво харесваме от пролетната колекция на Calvin Klein Jeans:

ПРОЛЕТНОТО ЯКЕ: Бежовата ветровка на Calvin Klein Jeans подсигурява срещу внезапни температурни амплитуди и опасни пориви на вятъра с помощта на своята качулка, лека свободна кройка от найлон, бързо закопчаване с цип и дишаща подплата от мрежа.

НЕСТАНДАРТНАТА РИЗА: Обикновено избягваме ризите с къс ръкав по субективни причини, но този модел от лен печели заради свободната си широка кройка и възможността да се носи разкопчан върху бял тишърт като контраст.

ЕЖЕДНЕВНАТА КАЧУЛКА: Неслучайно всички го смятат за институция. Независимо дали у дома или навън по квартални и градски задачи, този суетшърт с качулка води състезанието в своята категория с приятно блед цвят и голям кенгуру джоб.

ВЕЧНАТА КЛАСИКА: Три английски думи, които издават абсолютно всичко необходимо: authentic straight jeans. Вероятно най-разпознаваемите джинси на Calvin Klein са направени от 20% рециклиран и твърд памук, за да стоят удобно под талията и право по крака.

УИКЕНД РИЗАТА: Още една съвременна класика със седефени копчета, която се пласира като комплимент върху бял тишърт и с подходящия тъмен или светъл деним за двойно джинсово комбо.

ТИРАДЖИЙСКАТА КЛАСИКА: 90-арска кройка, напоително син цвят, нищо излишно – тази емблема е всичко, което искаме от едно ежедневно деним яке, способно да остане в мъжкия гардероб в продължение на десетилетия.

БАЩИЦАТА: Така наречените Dad Jeans заспиват с черни кожени боти и правилния тишърт на стегнат торс за рокендрол имидж.

ВСИЧКО НЕОБХОДИМО: Кампус раницата на Calvin Klein Jeans не се натрапва на очи със своята закръглена форма и леко водоустойчиво покритие от рециклиран полиестер. Решението за съхранение вътре е подсигурено от джоб с цип и подплатено отделение за лаптоп. Презрамките и гръбчето също са подплатени меко за по-удобно и продължително носене.

КОЛАНЪТ: Както изяснихме по-горе, подходът на Calvin Klein при аксесоарите следва философията по-малкото винаги е повече. Та така и с този черен колан – семпла, но мъжествена сребриста катарама и приятно текстурирана (pebbled) кожа.

МИНИМАЛИЗМЪТ В ДЕЙСТВИЕ: Кожените трейнъри на Calvin Klein Jeans постигат така любимия на марката минимализъм по дискретен начин с лека игра на контрасти между бялото и кремаво бялото в корпуса и черната пета.

Пролетнaта колекция на Calvin Klein Jeans е в официалните магазини на марката в Сердика Център и Paradise Center. Публикацията излиза с подкрепата на Calvin Klein.