Usher, Дедпул и най-добрите реклами от Super Bowl 58

Основото вече го знаете: Usher танцува като майкълджексънов змей на полувремето, а малко по-късно Kansas City Chiefs осъществяват знамeнит обрат в последните секунди, за да спечелят втора поредна и общо трета титла в последните пет години от шампионата на американската Национална футболна лига (NFL).

Super Bowl LVIII остава в историята и с поредната свръхдоза звезди, които играят като за милион (и повече) долара в рекламите на американски бизнес титани. И докато Ryan Reynolds промотира предстоящия летен блокбъстър Дедпул и Върколака, рекламните паузи на спортното събитие гъмжат от предимно хумористични гаври с говоренето и акцента на филмови звезди, няколко прочувствени клипа с деца и незрящи, знаменити камерни появи и други вирални моменти. Ето кои са най-добрите и останалите приятни реклами на от разгодишния Super Bowl:

Да имитираш една от най-разпознаваемите и странни филмови звезди е нелека задача. BMW твърди, че има само един Christopher Walken. И един истински автомобил. Останалите са имитации.

Martin Scorsese организира извънземна инвазия, за да иронизира тежката ни телефонна зависимост. Дъщеря му Francesca пък му помага да си направи уебсайт в Squarespace.

Jenna Ortega оставя бабите си Dina и Mita да се превърнат в екшън герои заради преследването на един специален Doritos. Тнцовите движения са допълнителен бонус.

Какво ще кажете за Barbey? Beyonce използва използва 5G рекламата на Verizon, за да подгрее предстоящия си (кънтри?) албум (29 март). Първият сингъл е тук.

Volkswagen припомня цялата си история в Америка от акостирането на първата Костенурка до новите електрически модели, но печели най-вече с въскресението на една от най-хубавите песни на Neil Diamond.

Google Pixel изтръгва сълза със своя софтуер за подпомагаме на хора с ниско или никакво зрение, като им помага да изживяват хубавите моменти по-пълноценно – несъмнено най-прочувствената реклама на вечерта.

Peta пуска (буквално) сърцераздирателна и доволно ефективна реклама с участието на Edie Falco (Carmela Soprano от Семейство Сопрано).

Националната футболна лига се командирова до Гана, за да обясни как няма значение откъде си роден, стига да си роден да играеш (американски) футбол и да имаш въображение.

Dunkin’ изсипва маса пари в сметките на Matt Damon, Tom Brady, Jack Harlow, Jennifer Lopez и Fat Joe, за да ни убеди, че дори Ben Affleck може да стартира музикална кариера с Dunkings. Споко, дори да не издадат албум, ще има напитка на тяхно име.

Бизнес отпред, парти отзад: Каwasaki пуска новия Ridge с мълет прически.

Uber Eats позволява да забравите някой или нещо, за да запомните, че доставят всичко, особено ако сте Jennifer Aniston, David Schwimmer, Usher, семейство Beckham и Jelly Roll.

Ken Jeong се събужда от 52-годишен криогенен сън заради новите крилца на Popeyes. Сблъсъкът с 2024 е противоречив.

Anthony Hopkins разкрива изкуството на метаморфозата с малко помощ от STōK Cold Brew.

E.L.F. Cosmetics пародира Костюмари и Съдия Джуди със същите актьори в спот за Judge Beauty.

Snapchat апелира за по-малко харесвания и повече човещина.

YouTube TV превръща американските футболисти в птици, за да рекламира своя неделен билет.

Засстрахователната компания State Farm тормози Arnold заради aвстрийския му акцент.

Надпревара с щрауси? Няма проблем, Bud Light сбъдва абсурдни желания.

Любимката на Америка Aubrey Plaza не трепва, докато си проправя път през различни интензивни ситуации с Mountain Dew в ръка, за да се срещне със стария си приятел и колега Nick Offerman. На дракон.

Dan Levy и Heidi Gardner завземат Homes.com и имат доста нетрадиционни идеи за реклама, включително Lil Wayne като доста нетрадиционен учител.