Rihanna, Светкавицата и най-добрите реклами от Super Bowl 57

Слуховете за нейното завръщане са силно преувеличени. След седем години мода и (почти) никаква нова музика, Rihanna използва шоуто на полувремето, за да изпълни китка от десетина хита на въздушни платформи, да направи лека реклама на своята марка за грим и да демонстрира, че е бременна с второто си дете. Или, казано по друг начин, да отбие номера и да покаже, че Super Bowl се нуждае от нея повече, отколкото тя от него (ако въобще). Феновете ще трябва да почакат още.

Но противоположния полюс са привържениците на Канзас Сити Чийфс (който печелят втори трофей Lombardi за четири години) и феновете на DC, които се обнадеждават от първия пълен трейлър на Светкавицата с Ezra Miller, Ben Affleck и Michael Keaton. Super Bowl е единственото спортно ТВ събитие, което се следи и заради рекламните паузи, затова обръщаме внимание на по-забавните, скъпи, сърцераздирателни и умни клипове тази година:

Google Pixel представя технологията от мечтите на много хора – да може да триете бивши гаджета, непознати и когото и каквото си поискате от вашите снимки.

Дайте новогодишен бонус на човека от рекламната агенция на Ram, решил да направи паралел между страха от преждевременна еякулация и преждевременната електрификация по изключително забавен начин.

Coors и Miller си спретват енергична Всичко навсякъде наведнъж бойна сцена с лед, табли и хотдог, само за да бъдат неочаквано надцакани от Blue Moon в последната секунда. Какъв невероятен обрат, уважаеми зрители!

Hellmann’s се заиграва с поляризиращи личности (като Pete Davidson), остатъците в хладилника, фиктивен канибализъм и имената на известни актьори (Jon Hamm и Brie Larson).

Братовчедът от Бостън се завръща с по-светла бира Sam Adams и позитивизъм в типичните бостънски клишета. Саундтракът също си го бива: Steal My Sunshine на Len. 

Steve Martin е убедителен дори когато чете телефонния указател, няма как да не се справи и със задачата да не отговори категорично на въпроса дали доброто актьорство майсторство означава да не играеш въобще или да не си личи, че играеш. Особено когато демонстрираш задоволство от Pepsi Zero.

Ben Stiller и Derek Zoolander също добавят своите пет стотинки по темата.

Актьорът Miles Teller и неговата съпруга Keleigh Sperry показват как една малка бира Bud Light може да тонизира танците у дома и да заличи досадата от изчакването на телефонен оператор от вашата банка, мобилен оператор или където там ви се налага да звъните.

Америка обича гафовете, затова Т-Mobile залага на смешен и добре режисиран скеч с Bradley Cooper и неговата майка Gloria.

Uber One може да си позволи Sean Combs (Diddy или както там се нарича в момента) и още половин дузина музикални звезди за One Hit For Uber One.

General Motors и Netflix жертват Will Ferrell с обещанието да вкарват повече електромобили в продукциите на американския стрийминг гигант.

Ozzy Osbourne, Gary Clark Jr., Joan Jett, Billy Idol и Paul Stanley обясняват на Workday какво означава да си истинска рокзвезда.

Уебсайт, който прави уебсайтове: клонираният Adam Driver се заиграва със сингулярността във фантастичния клип на Squarespace.

Задкулисните кадри на горната кампания също са един път.