Белият лотос: Bāmba и Birgit Kos се забавляват в Сицилия

Създателите на Bāmba очевидно са си паднали толкова много по втория сезон на Белият лотос, че да разиграят почти дословно сюжети от хитовия HBO сериал за последната си кампания.

Като казваме почти дословно, имаме предвид цялата концепция зад каталога на австралийската марка за бански, който разказва за живота на ултимативната примадона – родена звезда, която въплъщава всичко от есенцията на италианската жена, а именно стил, ум, остроумие и чувственост.

Фотографът Cameron Hammond е хроникьор на разточителния начин на живот на нидерландския супермодел Birgit Kos, която се забавлява в компанията на зрялост и интелигентност. Доста симпатичен евфемизъм за възрастни заможни мъже е демонстриран съвсем буквално в неназования компаньон на Kos, който я придружава в излежаването и играта на карти сутрин покрай идиличното езеро, в разходките с яхта и пеша и вечерите навън по улиците на Палермо и къде ли още не.

Връзката с Белият лотос е съвсем буквална, защото цялата кампания е снимана и съсредоточена около историческата Villa Tasca – красивото сицилианско имение с парк и езеро от втория сезон на сериала, построена преди повече от 500 години от Барона на Монтефалко, обновявана многократно, за да се транформира до днешната си изумителна красота и посещавана от безброй аристократи и проучти композитори през десетилетията.

Villa Tasca е тук. Новата колекция на Bāmba Swim е тук.