Барбекю, парти, вечеря? ИКЕА си търси повод да празнуваме заедно

Какво правим всяко лято? Едно и също, но различно, но едно и също: балансираме boyscout хедонизма с реалните възможности, само и само да се забавляваме заедно под открито небе. Независимо дали обикаляме джаз полянки, планираме да хванем любимите си групи на големи фестивали, търсим девствени плажове и стръмни горски пътеки, пътуваме без багаж извън страната или наблягаме на храна и (без)алкохолни хапитки, винаги се стремим към поне едно незабравимо преживяване до есента.

А възможности за всяко от изброените никога не липсват. Хвърлете едно око на нашите редовни наръчници какво да правим в София или извън нея всеки месец за безброй добри идеи с опияняваща култура, кино (Барбенхаймер с голяма група, как иначе?) и градски фестивали. Приятелските сбирки по тераси и градинки често прерастват в (без)паметни празненства на открито и танци до зори, а горещите дни и топлите дълги нощи стимулират напоителния хедонизъм с или без повод.  

Зелената поляна на кучешкия парк зад музея Земята и хората (Южен парк 2, както се казва официално), която приютява не само A to Jazz, но и вашия пикник HAMNÖN на 29 и 30 юли

Понякога планираме, понякога не, но задължително гледаме да сме в компанията на близки, приятели и симпатични непознати. И когато сме прекалено изтощени да се занимаваме с логистика, разчитаме на ИКЕА да удари едно рамо и да отпразнува емоцията на най-топлия сезон заедно с нас. Как? Като ни предостави всичко необходимо за незабравим специален момент.

Гледката от голямата тераса на софийския Betahaus, където ще може да поканите приятели за панорама парти ÖMSESIDIG на 5 и 6 август

Помните ли Балконтурист? Още оттогава знаем, че ИKEA обича да събира хората заедно и да стимулира щастливи споделени моменти. Кампанията Търсим си повод стимулира всеки да намери… хм, повече поводи за щастливи споделени моменти и да ги да остави магьосниците от шведската компания да се погрижат за всичко останало. В рамките на три последователни уикенда ИКЕА ще обзаведе пет локации в София и една във Варна с разнообразни сетове, подходящи за различни тържества и събирания.

Спретнатият софийски двор на BLVD 138, където може да си направите барбекю парти GRILLSKÄR на 12 или 13 август

От нас се иска само да решим какво ще празнуваме и да кандидатстваме с коментар във Facebook или Instagram. Кампанията стартира с пикник HAMNÖN (29-30 юли) в кучешкия парк зад музея Земята и хората (Южен парк 2) и ще продължи с парти с жестока гледка ÖMSESIDIG (05-06 август) на голямата тераса на Betahaus на площад Славейков. На същото място в идеалния център на София ИКЕА ще се погрижи за обстановката както на голямата, така и на малката тераса за една романтична вечеря TÄRNÖ (12-13 август). През следващия уикенд шведският бранд ще спретне барбекю парти GRILLSKÄR в столичния двор на BLVD 138  (12-13 август) и в старата сграда на варненския Карин Дом (05-06 август).

Просторният дом на наистина специалния Карин дом във Варна, който ще домакинства на парти барбекюто GRILLSKÄR на 12 и 13 август

Та да, само да попитаме кога, ако не сега, е времето за супер емоции и готини празненства? Само си намерете повод, а за всичко останало разчитайте на шведите, които си знаят работата.

Гледката от малката тераса на Betahaus, която ще бъде домакин на романтичната вечеря TÄRNÖ на 12 и 13 август

Търсим си повод e тук. Кандидатстването за участие в кампанията се случва посредством коментар под пост в профилите на ИКЕА във Facebook и Instagram. Участниците следва да заявят желанието си да се включат, както и да уточнят на коя локация, за коя дата и кой повод искат да отпразнуват. Печелившите се теглят на томболен принцип. Публикацията излиза с подкрепата на ИКЕА България.