(ТИТУЛЯРНА) СЕЛЕКЦИЯ: 11 добри идеи за телевизори в eMAG

Искате да обновите големия екран в хола? Световното първенство по футбол е удобен, но не и единствен повод за нов телевизор. Кои са другите? Дори да не организирате автентично футболно преживяване със семейство и приятели всяка седмица, вероятно имате нужда от най-добрия възможен телевизор за гейминг, филми и сериали и предпочитате удобен онлайн наръчник с всички опции, но без протяжните разговори за удължена гаранция в магазина.

Няма проблем, отговорът е в стотиците добри сделки от eMAG, къдете може да намерите над два милиона продукти и хиляди телевизори, видеопроектори и хай-фай аудио компоненти и системи. Най-лесно се пазарува като свалите приложението на eMAG, включите известията, запазите своята банкова карта и предпочитана локация за доставка и събирате всичко харесано в Любими, за да следите офертите и наличностите или направо да поръчвате.

Разбира се, хубаво е да си отговорите и на важните въпроси преди покупка на телевизор, като например трябва ли ни 4К? 100%, защото Full HD в телевизорите е минало, платените стрийминг услуги се насочват към висококачествено (в буквален смисъл) съдържание, а почти всеки нов модел върви с 4К разделителна способност и HDR (high dynamic range, стандарт, който подобрява цветовете и контраста). А трябва ли ни OLED? Да, ако може да си го позволите и влиза в бюджета. Но и LCD моделите се подобряват всяка година, така че няма страшно. ? Има време, още е рано и прекалено скъпо, изчакайте да стане масово.

Та така, остава само да прецените какъв диагонал на екрана се вписва най-добре у дома спрямо интериора и (най-вече) дистанцията на гледане и да прегледате нашите фаворити в eMAG.

СИГУРНИТЕ ТИТУЛЯРИ

Положителните коментари под този отличен модел и професионалните ревюта след премиерата миналата година са красноречиви. 55-инчовият C1 на LG е един от най-добрите и достъпни OLED телевизори на 2022 със зрелищно качествено изображение от милиони самоосветени пиксели за перфектно и прецизно черно, 100% точност на цвета, Dolby Vision IQ регулиране на настройките, четвърто поколение α9 AI 4K процесор, гласови команди, асистенти и какво ли още не.

43-инчовият 4К Ultra HD модел TU7092 на Samsung има кристален дисплей и процесор за ярки и наситени цветове с високо контрастно съотношение и HDR функция и позволява безжично споделяне на дисплея на компютъра на своя екран и отдалечен достъп, за да го ползвате не само за мачове и филми, а и за домашния офис.

32-инчовият компактен Diamant на Horizon е изключително бюджетен и достъпен LED телевизор от онези, които засилвате към вилата и често изключвате от кабела за ТВ сигнала, за да се насладите на класическата MIRA от детството. Хубавото е, че разполага с добра свързаност и вграден видеорекордер (PVR), за да записвате всички мачове от групите.

Умният 4К Ultra HD LED телевизор AU7092 е по-скъпият и по-голям събрат на горния Samsung, който използва функцията PurColor за възпроизвеждане на широка гама от цветове, оптимално представяне на изображението и пълно потапяне в картината точно когато симпатичният отбор на Япония започне някоя скоростна контра по крилото срещу Коста Рика. Дизайнът с тънки рамки пък му позволява да се впише ненатрапчиво във всеки интериор.

Sony XR-55A95K е умен OLED Google телевизор, проектиран така, че да не се нуждае от отделна звукова лента. Как точно? Ами с една палава технология на име Acoustic Surface Audio+, която използва задвижващи механизми, за да превърне екрана в многоканален високоговорител и да синхронизира звука в хармония с това, което се вижда на екрана (превод: идеален за гейминг). Динамичното изображение използва Bravia камера, за да ви намери зрителя пред себе си и да оптимизира картината спрямо позицията на титуляра.

Умен 4K Ultra HD LED андроид със 139-сантиметров екран за по-малко от хиляда лева си е екстра оферта. JVC 55VA6100 има ярък и контрастен образ покрай технологията Dolby Vision HDR и разпокага с Google асистент за гласови команди, с които да търситъе предавания, да контролирате телевизора, да планирате деня си каквото там е необходимо.

LED телевизорът The One на Philips не разчита само на прословутата си технология Ambilight, за да създава дълбочина на изображението и преживяването пред екрана. Все пак говорим за тънък (практически безрамков) 4K UHD телевизор с Dolby Vision и Dolby Atmos и стойка с регулируема ширина, за да освобождава място за звукова лента, ако е необходимо. Феновете на Philips най-вероятно познават безжичната домашна система DTS Play-Fi, която го прави готов за игри на всяка конзола и конфигуриране на отлична съраунд система.

8 милиона пиксела не могат да грешат. 43-инчовият LG 43NANO793PB се възползва от 4K разделителната способност на така наречената технология NanoCell, за да предложи забележимо по-отчетлива и по-детайлна картина от тази на стандартния HD телевизор. Оптимизаторът за видеоигри регулира автоматично фрафиката и видимостта, но се справя и с динамичната картина на футболни мачове. Най-полезната му характеристика е свързана именно със спорта, защото може да ви известява за мачовете на любимия отбор преди, по време на и след техния край.

Звук от Bowers&Wilkins е достатъчно силно заклинание, за да посегнете към умния OLED+ андроид 48OLED907/12 и да се потопите в наистина изключителна картина. Разбира се, реклаксиращите цветове на тристранния Ambilight също са тук, а красивото аудио решение на B&W е в тънката сива лента с насочени напред мембрани за богат, изпълващ помещението звук. Диалогът е невероятно ясен благодарение на специалния централен канал, а насоченият назад събуфър придава истинска дълбочина на ефектите и музиката. Този модел е IMAX Enhanced сертифициран, демек може да изпитате мащабното въздействие на филми, създадени за IMAX кино. Но дори да говорим само за дизайн, Philips е в своя собствена лига. Искате още едно доказателство? Дистанционното на този телевизор е по-хубаво от всеки смартфон.

Тънкият и много умен LED андроид Realme 50UD-RMV2005 привлича с тънкия профил на своя 50-инчов екран с почти невидима рамка, но и с атрактивна цена, 4K Ultra HD качество на изображението. подсигурено и от Dolby Vision технология, Dolby Atmos за звука, вграден Chromecast и Google асистент.

The Serif на Samsung си заслужава дори само заради феноменалния дизайн на Ronan и Erwan Bouroullec, които го проектират с елегантна и сгъваема стойка на тънки крачета и ужасно красив профил във формата на буквата I. Този Samsung изглежда красиво както отпред, така и отзад, и кореспондира стилно с всяко околно пространство. Когато е изключен, The Serif се слива с вашата настройка чрез Ambient Mode+, без черният QLED матиран дисплей да е изключен, демек можете да го ползвате и като голям стенен часовник. Минимален блясък за максимална радост, един вид.

ЗЛАТНИТЕ РЕЗЕРВИ И ДОПЪЛНЕНИЯ

Отличното изображение не върви никак добре без ултимативен и поглъщащ звук. Звуковата лента The Arc на Sonos е отличен компаньон не само за новия телевизор, но и подходящ старт за изграждане на цялостна домашна озвучителна система от американската компания. Освен с изключително красив дизайн, арката на Sonos може да се похвали и с кинематографски Dоlby Atmos звук и технология за настройка Trueplay, която го оптимизира за уникалната акустика на помещението, калибрирайки каналите за височина за точно местоположение.

Лесният за употреба портативен видеопроектор The Freestyle на Samsung слага всеки телевизор в малкия джоб (метафорично казано) с възможността да превръща всяка 100-инчова равна повърхност (от стена до таван) в екран за футболни вечеринки и хоризонтални маратони с Короната чрез своя безжичен характер, отлична свързаност (Bluetooth 5.2, HDMI eARC) и Full HD (1920 x 1080) разделителна способност. Да не забравяме, че е опакован с интелигентни функции и снабден с мощен вграден високоговорител за 360-градусов звук. Така де, блокбъстър филми и сериали на лаптопа винаги е тъпа идея, прожектирайте ги на стената.

еMAG е тук. Създайте свой клиентиски профил в сайта, инсталирайте приложението и активирайте известията, запазете своята банкова карта за по-бързо разплащане и поръчки и добавяйте продукти в любими, за да поръчвате удобно и да получавате известия за кампания или намаляваща наличност. Запазете картата в профила си, за да плащате по-бързо и да не губите време. Споменатите цени в горния материал са актуални в момента на публикация и могат да бъдат променяни без предизвестие. При отваряне на горните линкове към eMAG продукти се виждат актуалните им цени в момента. Публикацията излиза с подкрепата на eMAG.