20 песни от август, които си струват

Serge Gainsbourg or Burt Bacharach? Alex Turner в режисирания от самия него клип на новия сингъл There’d Better Be a Mirrorball на Arctic Monkeys

Can we please be absolutely sure that there’s a mirrorball? Влизаме със свито сърце в дъждовния септември на фона на елегантeн, меланхоличен и сърцераздирателен симфоничен джаз от Arctic Monkeys, продължаваме да се шляем с нощния поп на John Cale, записваме си да следим редовно ужасно талантливата Tex заради интелигентния нео соул на Sound of You и усещаме старата биг бенд чувствителност на Say She She. По-нататък атмосферата се прояснява малко с последните сингли на Romare, Aidan Noell с Nancy Whang и семплираното пиано на Mall Grab, който звучи като идеалния партньор за някоя от следващите хитачки на Kink.

Какво още в плейлиста с най-добрата нова музика от август? Продължаваме да съчувстваме на Ekkstacy и неговото индипоп желание да умре в ръцете на любимата, мечтаем за концерт на Skullcrusher, влизаме в предверието на авангардния симфоничен джаз с епично деветминутно парче на Run Logan Run и Annie Gardiner, танцуваме напоително с Sarathy Korwar, забавяме темпото с Ari Lennox и Halima, възлагаме големи надежди за албума на Ela Minus и DJ Python и се кършим с брейкбийта на SBTRKT. Приятно слушане!

Boyscout е в SPOTIFY и YOUTUBE.