i/tems удължава домашното знойно лято с Bikini

Мацките от I/tems очевидно взимат присърце отиващото си с бясна скорост лято. Вместо обикновена контра на предстоящото тежко униние, българската марка за ароматни свещи и аксесоари удължава усещането за домашно лято с Bikini.

Не, девойките не влизат в бизнеса с елегантни бански костюми, а пускат новата си парфюмна свещ с фриволно име и аромат на вълни, разбиващи се по брега на екзотичен остров, осеян с палмови дървета. Дали това авторско определение и кореспондиращият му аромат навяват асоциации с последните видеоклипове на Lorde, потентни спомени за някое силно лято, Сървайвър или обикновено желание да живеете по-дълго в средиземноморски амбианс е въпрос на лична интерпретация.

Bikini обаче не е обикновен фетишистки аромат от Япония (защо не?-бел.ред.), а силна олфактивна комбинация от нотки на тропическите плодове (кокос, лайм, папая), примесени с топли слънчеви нотки (пиня колада, манго) и бели цветя (бадем, ванилия), за да ни отведе там, където искаме по това време на годината. 400-грамовата свещ с двоен фитил е налята в керамичен съд, наличен в три различни райета (червено, жълто и лилаво), гори до сто часа и обещава да се превърне в любимите ви бикини вкъщи. Най-горещата свещ това лято, есен и зима? Като нищо.

Ароматната свещ Bikini на I/tems струва 55 лева онлайн тук.