СЕЛЕКЦИЯ: Keith Haring за бедни от H&M

90 лева

Вероятността да се сдобием с оригинален Keith Haring в близко бъдеще под формата на нещо по-различно от дебела книга клони към нула. H&M обаче угажда на по-нетърпеливите да вкарат малко графични ламбади, хумор и символика в монохромния гардероб с част от емблематичните рисунки на американската поп арт легенда.

Мъжката Keith Haring колекция на шведската марка съдържа базово ежедневно облекло от суетшърти, тениски, къси панталони, якета, бельо, чорапи, шапки, кецове и други аксесоари, всеки от които е брандиран с мигновено разпознаваемите герои на артиста. Уви, на пръв поглед изглежда, че известният стенопис Crack is Wack от Източен Харлем е използвам само като фон на кампанията за колекцията, в която липсват и други от известните социални послания и творби на Haring, за да сме политически коректни и далече от активизма, но това е положението.

25 лева

И ако идеята за танцуващи човечета в гардероба ви харесва, но искате нещо по-нишово, винаги можете да се обадите на Pastedko с думите: Тедко, знам, че имаш колаборация със Stinky, ама не искаш ли да направим серия тениски и суетшърти с твоите голи жълти мацки, малко да ги раздвижим и да избием рибата? Най-вероятно ще откаже, ама кой знае.

25 лева
35 лева
35 лева
25 лева
25 лева
45 лева
55 лева
55 лева
18 лева

Keith Haring колекцията на H&M е онлайн тук.