СЕЛЕКЦИЯ: 70-арски плажен чадър от Business & Pleasure

Жалките опити за организиране на много естетско и леко луксозно Slim Aaarons-ово лято (за бедни) продължават с клета, но красива покупка.

След като сме инвестирали достатъчно в столове за пусти плажове, няма как да не посегнем и на един винтидж плажен чадър, който скъсява дистанцията до имагинерната 70-арска долче вита, дори да не се мотаем около басейна или на брега в някоя от емблематичните снимки на американския фотограф. Австралийската компания Business & Pleasure използва хитрото си име, за да легитимира летните удоволствия под софистициран тенти, шезлонги и чадъри с реснички, които предпазват от безмилостните лъчи на слънцето по възможно най-стилния ретро начин.

Двайсетината различни модели в тяхната луксозна и ваканционна линия се разпознават отдалеч по белите реснички, разноцветните десени (от моряшко райе до бледи пастелни тонове, цветен блок и монохромни варианти), ламинираните колове от регенерирана дървесина, полирани на ръка алуминиеви детайли и връзки, UV/водоустойчив памучен брезент и красива чанта.

Плажните Ferrari-та на Business & Pleasure не са евтини, но изглеждат ужасно шик и могат да се използват със същия успех и в градината, стига да се прибират на закрито след употреба, за да живеят дълго.

Lauren’s Navy Stripe, 598 лева

70s Panel Cinque, 598 лева

Antique White, 598 лева

70’s Santorini, 598 лева

Lauren’s Sage Stripe, 598 лева