Черните животински раници на Ræburn са с добра кауза

Английските пионери на устойчивата мода от Ræburn провокират повече любов към природата със сезонната колекция #OffCutAnimals – дузина животни, използвани като вдъхновение, мотив и талисман за най-различни дрехи, аксесоари, бутилки за вода и значки вече близо единайсет години.

Последната скръбна тройка пристига под общото наименование Ræburn Zoo. за да напомни за споделената отговорност с три големи раници, които възкресяват най-популярните животински талисмани на компанията и деликатно приканват да се нагърбим с проблема още сега.

Черните панда (770 лева), орангутан (770 лева) и акула (645 лева) с хиксове на очите са произведени от сертифициран и водоустойчив рециклиран иполиестер за по-голяма здравина при ежедневно носене. Дизайнът е направен така, че пандата директно ви прегръща, орангутанът си виси спокойно назад, а акулата е прикована безопасно за гърба.

Цените са доста сериозни, но 10% от стойността на всяка продажба отиват директно в сметките на WWF и неговите програми за опазване на споменатите животни. Влизането в ролята на човешки билборд се оказва не само практично, но и доста смислено.

Животинската колекция на Ræburn е онлайн тук.