Читанка, Седмица 206

Съботните интервюта: фотографът Steve Shaw, основател на списание Treats! и Jop van Bennekom, един от двамата основатели на Fantastic Man.

Дестинация Ню Йорк с 38 отлични ресторанта в града и интерактивен материал на Jeff Gordinier, който обикаля най-добрите места за сандвичи в града, за да разбере как можем да усъвършенстваме приготвянето на бургери у дома. Видео интервю: Milton Glaser – забавният дизайнер, създал New York Magazine и логото I (Heart) NY.

Влизаме в легендарните Abbey Road Studios с помощта на Google.

Action Bronson и неговия етикет за хранене за хора с огромни бради.

Floyd Mayweather Jr. ще спечели от един мач повече, отколкото LeBron James през цялата си кариера.

Какво всъщност се случва на фестивала Coachella според омарите джентълмени на GQ? Събитието в Индио е жестоко не само заради музиката, но и заради жените. Още една галерия за доказателство от GQ.

Erika Lust иска да промени съвременното порно. За с двете ръце.

Jamie XX разказва подробно за дебютния си солов албум пред Fader.

Mr Porter анализира стила на най-добре облечените съвременни знаменитости и съставя новите правила на офисния дрескод с помощта на мъжете, които правят сериозни пари в Манхатън.

Pharrell Williams продуцира филм за негативните последици от огромното световно замърсяване с пластмасови отпадъци.

Ernest Baker прекарва няколко дни в компанията на Drake.

60-тарските и 70-тарските филмови плакати на американски порно филми са наръчник по типография, дизайн и провокация за всеки еротоман.

Въпросът на Style.com този уикенд: има ли шанс бизнесът с мъжка мода да надмине този с женска?

Този десетминутен документален филм коментира доста добре нарастващото влияние на социалните медии и техните звъди върху модната индустрия.

The New Yorker пише за писателя Георги Господинов.

В новия брой на LIGHT: субективен списък на българските барове и клубове със собствен стил, нова българска крафт бира, историята на талантлив и нездравословно обсебен от котки илюстратор и знаковите сгради по софийския булевард Цар Освободител.

Приятно четене и хубав уикенд.