AirPods Max не се губят толкова лесно, а и са ужасно скъпи

Бъдете сигурни, че Apple няма как да изпусне предстоящите празници като идеалнa възможност за доброволен рекет над своите отдадени фенове с още един продукт за чудесната #2020.

И понеже очевидно мсамо един Beats by Dre не стига, гигантът от Купертино представя първите си големи слушалки, покриващи цялото ухо. Morning Brew ги описва гениално като Beats by Cook и отбелязва как сериозната им цена (549 долара в Щатите, значи ги пишете към 600 евро в Европа) е с няколко стотачки над аналогични модели на Bose и Sony.

AirPods Max са сексапилни безжични слушалки за богати аудиофили, които си търсят нов шумоизолиращ модел с до 20 часа живот на батерията с едно заредждане и различни хитри екстри. Рамката от неръждаема стомана с адаптивна мрежа се регулира така, че да пасват на всяка глава.

Дизайн си присвоява дигиталната коронка от Apple Watch, за да я използва за контрол на звука, възпроизвеждането, Siri и превключване на режима на работа (пълно шумоизолиране или допускане на околния шум, за да не ви удари някоя кола или велосипедист). В полезните смарт функции са включени полезни неща като адаптивен еквалайзер и така нареченото High-Fidelity Special Audio, а новият модел се захранва от Apple H1 чип с безжичен Bluetooth 5.0 модул за максимално бързо и интелигентно свързване с други устройства.

Очевидно AirPods Max са направени така, че да осигуряват всички функции на тапите AirPods Pro, барарар с пространствено аудио (и Dolby Atmos). За да оправдаят цената, качеството сигурно ще е топ. Дали си заслужават обаче ще може да прецените след седмица-две.