Аgent Provocateur опакова подаръците за дръзки мадами

Agent Provocateur открива сезона на подаръците с чисто новата колекция и кампания All Wrapped Up, която ни дърпа самоуверено за ръката и кредитната карта, за да минем зад кадифената завеса и да се потопим в света на безкрайното задоволяване.

Именно там ни посрещат двете амазонки Nyasha Matonhodze и Montana Cox, за да демонстрират какво трябва да подаряваме на любими жени, приятелки и любовници и да ни затрупат с иконични розови кутии и пликове в силно преувеличени размери – с познатата панделка от черен сатен и име в красив шрифт, които подмокрят с обещание за нещо специално много преди да бъдат отворени.

Както обикновено, смелото бельо на английската марка е сериозен стимул за жени, които искат да се чувстват лъстиво, игриво, уверено и доминантни във всяка ситуация. Или пък обичат да мислят извън шанлона за луксозно бельо и се нуждаят от малко декадентност, чисто удоволствие и провокативна романтика. Какво може да ги очаква в розовите пликове? Само хубави неща в най-добрите материи и силуети, за които се сещаме:

Новата колекция All Wrapped Up на Agent Provcateur e онлайн тук.