Мини караваната на Polydrop е идеална спална капсула за път

Киберкамионът на Elon Musk си има идеално продължение. Но на кого му трябва голям SUV (или новото Bronco), когато може да дърпате своята мини каравана дори с Mini Cooper?

Щатската компания Polydrop отговаря на търсенето на портативно лично пространство по време на път с вдъхновената от космическите капсули едноименна и геометрична алуминиева капка, която ни спасява от дузина недостатъци на традиционните големи каравани. Макар и прекрасни, последните често пъти са доста скъпи и могат да се местят само на теглича на сериозен мощен автомобил и съхраняват на голямо място.

Мини караваната Polydrop обаче е достатъчно малка, удобна и достъпна, за да компенсира изброените проблеми и да ви спести изпадането в клишето на популярните у нас мобилни Airstream бургерджийници. Основното (спално) помещение на футуристичния модел ала тренажор на НАСА е обзаведено с голям двоен матрак, конзола за управление, LCD дисплей и отделения за съхранение на вещи.

Вдигащите се нагоре люкове от двете страни напомнят на gullwing вратите на един от най-иконичните модели на Mercedes-Benz, a отваряне на задния капак разкрива мини кухня с мивка и различни уреди и опции за разгъване според различните модификации. Захранването на тази мини спалня на колела се осъществява със соларни панели, а изолираните стени позволяват всесезонна употреба.

Максималното тегло от 520 килограма му позволява да бъде дърпан от всякакви коли (в границите на разумното). И докато най-базовият модел K-17 предлага помещение за спане с шкафчета и малка кухня, най-напомпаният KJ-20 върви с офроуд окачване, багажник за покрива, хладилник, печка с два котлона, мивка, тента, мобилен душ и климатична инсталация.

Така де, винаги може да си вземете и нещо по-голямо и скъпо, но кому е нужно? Polydrop е идеална добре изглеждаща, функционална и удобна спалня за пътешествия в ерата на социалното дистанциране и завръщане обратно към природата и семплите удоволствия.

Цената на Polydrops започва от $15000 онлайн тук.